Bedrijven

Services Klant

Uw partner in Mendix, SAP, Pega en Kapow detachering

MatchFirst gaat verder dan alleen het toesturen van een CV. Naast het feit dat wij inhoudelijk mee kunnen denken over uw processen en uw IT behoefte staat MatchFirst garant voor betrouwbaarheid en transparantie. Belangrijkste principes zoals MatchFirst deze hanteert:

Betrouwbaarheid:

De kandidaten die wij aanbieden zijn door ons uitvoerig gescreend op inhoudelijke kennis en consultancy skills. Daarnaast controleren wij van iedere kandidaat één of meer referenties.

Alleen de beste contracters:

Onze specialisten zijn ervaren, ondernemend en enthousiast.

Snelheid:

Onze inhoudelijke kennis en praktijkervaring met Mendix, SAP, Pega en Kapow geeft u direct al een voorsprong; dat praat makkelijk en is wel zo effectief. Daarnaast kan MatchtFirst altijd snel reageren op uw aanvragen.

Zekerheid:

U als opdrachtgever loopt met MatchFirst geen enkel risico in het kader van de Wet Keten Aansprakelijkheid (WKA). Zo leveren wij aan klanten ieder kwartaal een geldige accountantsverklaring van onze medewerkers.

Transparantie:

Wij zijn open over onze werkwijze en tarieven. Wij maken heldere afspraken met onze klanten en onze specialisten. Als geen ander kennen wij de wet- en regelgeving.

Bent u geïnteresseerd en bent u op zoek naar een kwalitatieve partner op Mendix, SAP, Pega of Kapow gebied voor het oplossen van uw capaciteitsvraagstukken neem dan contact op met MatchFirst.

MatchFirst BV

De Pinckart 54
5674 CC Nuenen

Postbus 237
5670 AE Nuenen

T +31 40 2631280
F +31 40 2631281
info@matchfirst.nl

Social Media

“LinkedIn”   “LinkedIn”   “LinkedIn”   “LinkedIn”

Aangesloten bij

“SNA”       “Bovib”