Mendix Lead Consultant

Fulltime
Utrecht
Geplaatst 5 jaar geleden

Onze Relatie

De relatie is een gespecialiseerde IT dienstverlener die veel waarde hecht aan innovatie. In een dichtbevolkte markt willen zij zich onderscheiden op gebied van kwaliteit en klantgerichtheid. Dit begint bij de medewerkers. Door de juiste zekerheid van aandacht te geven aan de medewerkers gaan zij ervan uit dat dit ook uitgestraald kan worden naar de klanten. Flexibel werk, een goede balans tussen bij de klant zitten, op kantoor werken en thuis werken creëren zij een prettige en sfeervolle werkomgeving. Hierdoor ben jij tevreden en enthousiast en zal je merken dat je sneller groeit of andere kan laten groeien.

Door de focus te leggen op het midden en kleinbedrijf werken zij veelal met scrum teams die kunnen functioneren  naar gelang de wensen van de klant. De focus ligt op diverse bedrijven in verschillende sectoren en regio’s. Op basis van de jouw woonomgeving zullen zij ook jouw portfolio vullen met de relaties en geven zij jouw de ruimte om ook betrokken te zijn bij de onderhandelingen met nieuwe of bestaande klanten. Naast de projecten is er ook een afdeling die zich richt op hosting en beheer.

 De functie

Als senior Mendix Lead consultant ben jij straks bezig als lead developer, coach en begeleider van andere Mendix professionals. Samen met de Scrum team werk je on-site aan innovatieve oplossingen op basis van Mendix. Als lead developer ontwikkel je datamodellen, formulieren en user interfaces. Daarnaast bouw je logica door visueel te modelleren. Je helpt Mendix collega’s met hun uitdagingen en vraagstukken. Naast je projecten worden  jouw consultancy skills ook ingezet bij andere projecten, zoals het geven van demo’s, trainingen en workshops.

Jouw kwaliteiten

  • Een afgeronde hbo-opleiding.
  • Meer dan 3 jaar ervaring als Mendix consultant, developer of engineer.
  • Kennis van Java en/of .NET, Javascript, JSON, HTML5, CSS of XML.
  • Een Mendix Advanced certificering.

Wat bieden ze

  • Op basis van vertrouwen direct een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een salaris dat past bij jouw ervaring en groeipotentie.
  • Flexibele werktijden, mogelijkheden om zo nu en dan vanuit huis te werken.
  • Een mobiliteitsregeling (lease auto/OV), telefoon en laptop.
  • Tijd en financiële ruimte wordt geboden om te groeien in jou vakkennis.

Contact

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Jurian Havermans
Tel: 06-51763541

Vacature kenmerken

CategorieICT
LocatieUtrecht

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.